Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
OM1084
Cando Digiflex Siyah Çok Sıkı, ince motor becerilerini geliştirmek amacıyla tasarlanmış bir el parmak egzersiz aletidir.
Bu ürün, bireylerin parmak kuvvetini, esnekliğini ve koordinasyonunu artırarak el ve önkol terapisi için etkili bir çözüm sunmaktadır.
Cando Digiflex, kullanıcıların parmak egzersizlerini tek başına gerçekleştirmesine olanak tanıyan düğmelerle donatılmıştır.
Bu özellik, her bir parmağın bağımsız olarak çalıştırılmasını sağlarken, tüm üniteyi aynı anda kullanarak el ve önkol kaslarının güçlendirilmesine de katkıda bulunmaktadır.
Bu egzersiz aleti, özellikle el ve parmak kasları zayıf olan, el yazısını düzgün yazamayan veya çizgi çalışmalarında zorluk çeken çocuklar için idealdir.
Cando Digiflex, hem rehabilitasyon süreçlerinde hem de gelişimsel eğitimlerde önemli bir araç olarak öne çıkmaktadır.
Kullanıcıların motor becerilerini artırmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda günlük yaşam aktivitelerinde daha bağımsız olmalarını destekler.
Cando Digiflex Siyah Çok Sıkı, profesyonel terapistler ve ebeveynler tarafından tercih edilen bir ürün olup, el parmak egzersizleri için güvenilir bir çözüm sunmaktadır.