Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
OM10568
Theraband Direç Pilates Lastiği 1,5 Metre Mavi
TheraBand Direnç Bantları, hem profesyonel sporcular hem de spor salonu kullanıcıları için ideal bir egzersiz aracıdır.
1,5 metre uzunluğundaki mavi pilates lastiği, evde veya seyahat sırasında kişisel kullanım için mükemmel bir seçenektir.
Bu elastik bant, rehabilitasyon egzersizleri ve kuvvet antrenmanları için tasarlanmış ilerici bir fitness bandı sistemine sahiptir.
Kullanıcılar, TheraBand ile tam hareket aralığı ve kas tanımı kazanırken, bandın direncini kademeli olarak artırma imkânına sahiptir.
Bu özellik, özellikle ameliyat sonrası veya yaralanma rehabilitasyonu süreçlerinde büyük avantaj sağlar.
Tüm spor dallarındaki profesyoneller tarafından tercih edilen bu direnç bantları, kasları germek, güçlendirmek ve inşa etmek için idealdir.
Ayrıca, elastik bantlar denge, stabilite ve hareket alanını artıran egzersizler için de son derece etkilidir.
%100 doğal lateks içeriği ile üretilen bu ürün, dayanıklılığı ve esnekliği ile dikkat çekmektedir.
Ebatları 1.5 m x 13.8 cm olan TheraBand Direnç Bantları, kullanıcıların fitness hedeflerine ulaşmalarında önemli bir yardımcıdır.